Nor Tekstil årskonferanse 2015 Trondheim

Vi har gleden av å invitere deg til NOR TEKSTIL sin årskonferanse i Trondheim 7. til 9. mai.

Årskonferansen er en arena for nøkkelpersonell i Nor Tekstil hvor hovedmålet er å samle kreative og gode krefter for å motivere hverandre til videre satsing. Som tidligere vil aktuelle faglige temaer være på agendaen i tillegg til gjennomgang av året som har gått. Et annet sentralt tema i år er strategiplan for selskapet mot 2018. Det sosiale vil i god årsmøtetradisjon være en viktig del av arrangementet så vi håper flest mulig får med seg begge dagene.
 

Program

Praktisk informasjon

Vi håper du har anledning til å være med på en god tradisjonell årsmøteavslutning fredag kveld. Det vil bli god mat, godt drikke, god underholdning og mange gode historier. Finn frem skinnvesten og la barten gro (gjelder menn), vi skal til Trøndelag.

NB! Når det gjelder reisemåte, bruk fornuft slik at reisekostnadene blir rimelige. Vi samles på Heimdal torsdag formiddag ca. kl 11.30. De som kjører egen bil samkjører med sine kollegaer.

Frist for påmelding er fredag 20. mars. Meld deg på under.
 

LYST-prisen


Gå og inn å foreslå kandidat til årets LYST-pris som utdeles under middagen fredag!Har du spørsmål, kontakt gjerne Otto Herrmann via e-post otto@nortekstil.no eller telefon 901 29 074.