Ledige stillinger


Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. Selskapet har rundt 1000 ansatte og omsetter for om lag 1 milliard. Vi leverer vask og utleie av tekstiler til de fleste næringer i Norge. Hovedtyngden av våre kunder er innen hotell, helse og industri. Våre kunder er alt fra store helseforetak til småbedrifter som har behov for tekstilservice.

Selskapet har 17 industrielle vaskerier i Norge. Vårt ansvar som markedsleder tar vi på alvor. Vi har investert i teknologi som skåner miljøet og samtidig gir økonomisk og kvalitetsmessig gevinst. Denne linjen vil holde frem, og vi har som mål å forbli den foretrukne leverandøren av tekstilservice i Norge.

Konsernadministrasjonen ligger i Florø.

Nyopprettet stilling som inntektscontroller.
Vil du være med på laget?

Økonomiavdelingen ønsker å styrke kompetansen og søker etter inntektscontroller. Målet med stillingen er å videreutvikle internkontrollarbeidet i selskapet, hovedsakelig på inntektsområdet. Inntektscontroller vil arbeide på tvers av avdelinger og spesielt tett med økonomiavdeling, kundeservice og markedsapparat.

 

Sentrale arbeidsoppgaver
Følge opp og kvalitetssikre nye og eksisterende kundeavtaler, hovedsakelig innenfor segmentet matter, mopper og arbeidstøy.

Kontrollere provisjonsgrunnlag og utarbeide rapportering knyttet til dette

Sikre og etablere kontroll av selskapets inntekter, herunder beskrive rutiner og systematisere


Krav til kompetanse 
Vi ser etter en kandidat som har bachelor eller tilsvarende utdanning innen økonomi. 

Det er ønskelig med erfaring fra arbeid som controller eller tilsvarende.

Søker må ha god IT-forståelse, og beherske excel på viderekommet nivå. Det er en fordel med erfaring fra Visma Business og SuperOffice.


Personlige egenskaper
Vi ser etter deg som er nøyaktig og systematisk, og har gode samarbeidsevner. Du er analytisk, initiativrik og evner å se forbedringer.

 

Arbeidssted er Florø.

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte Konsernleder økonomi Inger Marie Rognaldsen.

E-post inger.marie@nortekstil.no

 

Register din søknad på finn.no innen 21. august 2017

https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=99343788&fks=99343788

Kontakt oss i dag!
— Tlf: 415 67 000