Personvernerklæring

1. Om Nor Tekstil AS

Eier av denne nettsiden er: Nor Tekstil AS, Industrivegen 24, 6901 Florø. E-post: post@nortekstil.no
Vårt org. nr er: 988023868 MVA

2. Formålet med vår behandling av personopplysninger

I forbindelse med kundeforhold må vi innhente opplysninger som navn, adresse, epost og telefonnr. Dette er opplysninger vi utelukkende benytter for å håndtere ditt kundeforhold. Vi tar vare på opplysningene så lenge vi har et kundeforhold. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig for å hjelpe deg med eventuell historikk om du skulle ha behov for det.
 

3. Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Utlevering av personopplysninger vil ikke skje, med mindre det foreligger lovbestemt opplysningsplikt ovenfor offentlige myndigheter.

4. Kunderegister

Vårt kunderegister inneholder opplysninger  som selskapsnavn/adresse og informasjon om kontaktpersoner hos kunden der vi registrerer navn, epost, telefon. I tillegg har vi opplysninger om hvilke tjenester og produkter kunden har kjøpt. Disse blir lagret i vårt system så lenge det er tjenlig for oss. Ønsker du å få oversikt over hva vi har lagret og evt. bli slettet fra vårt kundesystem, se kapittel om sletting.

5. Informasjonskapsler

Nortekstil.no benytter informasjonskapsler, også kalt cookies, på nettsidene. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser. Cookies er standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Vi benytter denne kunnskapen for å tilby deg en bedre kundeopplevelse neste gang du kommer til vår nettside. De fleste nettlesere, som Opera, Edge, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies blir akseptert automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

6. Bruk av informasjonskapsler på denne nettside

Eier: Squarespace/Google Analytics
Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende benytter nettsiden. Vi bruker denne informasjonen for å lage rapporter for å gjøre nettsiden bedre. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. De gir oss informasjon om antal besøkende på nettsiden, hvor de kommer fra og hvilke sider de besøker m.m.

Eier: Vimeo
Formål: Lagar statistikk på visninger og visningsdata på videoer på siden.

Eier: Youtube
Formål: Lagar statistikk på visninger og visningsdata på videoer på siden. 

7. Kontaktskjema

Når du fyller ut kontaktskjema på nettsiden lagrer vi denne informasjonen i vårt CRM-system. Denne informasjonen vil vi lagre for å kunne yte bedre kundeservice. Vi etterstreber å ikke ta vare på dine detaljer lenger enn nødvendig. Ønsker du å bli slettet, se kapittel om Innsyn, retting og sletting av personinformasjon under.

8. Deling

Det er mulig å dele artikler på nettsiden i sosiale medier (Facebook, Twitter). Videre håndtering av data som blir delt i sosiale medier, blir regulert av din avtale med det aktuelle nettsamfunnet.

9. Innsyn, retting og sletting av personinformasjon

Etter personopplysningsloven § 18 har du som privatperson krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan du få ved å hendvende deg til Nor Tekstil AS på epost: post@nortekstil.no. Dersom registrerte opplysninger er uriktige, ufullstendige eller du ønsker å slette dine opplysninger, kan du kreve dette i henhold til personopplysningsloven § 27. 

11. Ansvarlig databehandler

Daglig leder i Nor Tekstil AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger. Vedkommende er ansvarlig for at det blir gjennomført internkontroller med hensyn til behandling av personopplysninger, og at evt. avvik frå gjeldende lovverk blir meldt inn og rettet. Vi etterstreber til enhver tid å følge gjeldende regelverk for personvern.

Har du spørsmål, ta kontakt på post@nortekstil.no