Mopper og kluter

Gode mopper og kluter er viktig for å oppleve ren glede.

Våre kluter og mopper er av mikrofiber. Mikrofiber er laget av polyester og poly­amid, og absorberer fem ganger mer fuktighet enn bomull. De små fibrene i mikrofiberkluter trekker til seg og holder godt på smuss. Fuktig klut vil bidra til å løsne fast smuss, mens med en tørr mikrofiberklut opparbeides statisk elektrisitet, som gjør at støv og smuss fester seg til kluten.

Med mikrofiber kan du på miljøvennlig vis fjerne skitt og støv, da du slipper å benytte kjemikalier. Dette er universale produkt som kan brukes på alle flater.Mikromopper

Mikromoppene våre kan brukes til både fuktig og tørr rengjøring på alle typer gulv. De har høy kvalitet og er med lomme. Moppene rengjør bedre enn tradisjonelle mopper, og har god oppsugingsevne mens friksjonen holdes på et minimum.

Blandingsmopper

Egnet til grovrengjøring av gulv, og særlig flater med grovt smuss.


Mikrokluter

Mikrokluter passer for både tørr, fuktig og våt rengjøring. De er lette å vri opp og enkle i arbeid. Vi tilbyr to fargekoder, slik at du enkelt kan skille mellom uren og ren bruk.

Slik gjør vi det

  • Vi leverer et fast antall rene mopper og kluter til deg.

  • Du har alltid rene mopper og kluter tilgjengelig til bruk i din bedrift.

  • Skitne mopper og kluter blir samlet opp gjennom uken. Vi tilbyr skitten­tøyssekker til oppsamlingen.

  • Vår sjåfør henter dine brukte mopper og kluter til avtalt tid, og leverer sam­tidig et fast antall rene mopper og kluter til deg.

  • Hentede mopper og kluter blir scannet inn igjen hos oss, og vi får oversikt over din beholdning. Hver klut og mopp har en chip, slik at både du og vi vet hvor samtlige kluter befinner seg. Mopper og kluter blir sortert og vasket på ett av våre vaskerier. Slitte tekstiler blir erstattet, slik at du alltid får levert topp utstyr ved ny leveranse.

Våre løsninger