Vi er norgesledende på tekstiltjenester

Med en formidabel vekst de siste årene, kan vi stolt vise til mer enn 1200 ansatte og over en milliard i omsetning.

Vi ønsker å tilby helhetlige løsninger, for å gjøre hverdagen enklere for deg og dine ansatte. Enten du er en hotellkjede som ønsker sengetøy, duker, servietter, kokketøy og matter fra oss, eller en mindre elektrikerbedrift som ønsker arbeidstøy av kvalitet, er du like viktig for oss.

Landsdekkende

Med kunder over hele landet i ulike bransjer, har vi opparbeidet oss en kompetanse på logistikk og kvalitet som vi mener er helt unik. Vi vet hvilke tilpasninger din bransje trenger. Med nyeste teknologi på våre vaskeri, kan vi jobbe effektivt og mer miljøvennlig.

Nor Tekstil ble landets ledende leverandør av tekstiltjenester i 2005. Da gikk flere erfarne gründere fra vaskeribransjen sammen om å starte ett selskap. Hovedkontoret ligger i Florø, der en av gründerne startet allerede i 1970. Vi er fortsatt i stadig vekst og teller over 1200 ansatte fordelt på 24 vaskerier over hele landet. I 2016 rundet vi en milliard i omsetning. Det er vi stolt av!

Tenker alltid miljø

Som markedsleder har vi et stort samfunnsansvar som vi alltid har i fokus . Nor Tekstil kjøper kun inn tekstiler fra leverandører som er SA8000-sertifisert, og velger langsiktige avtaler. Alle våre leverandører må signere vår Code of Conduct. I tillegg er vi medlem i Initiativ for Etisk Handel.

Vi har gode rutiner for å kunne følge våre ambisiøse miljømål. De siste ti årene har vi redusert vann- og energiforbruk med over 35 prosent. CO2-utslippet er redusert med 37 prosent.