Kjære kunder, leverandører og samarbeidspartnere

Skjermbilde (7).jpg

Nå er det bare noen få dager igjen til jul, og i den forbindelse gjenstår det for meg å takke dere alle for et flott samarbeid gjennom året. 

2018 har vært et innholdsrikt år for oss. Vi blir stadig flere. I år etablerte vi oss i Troms og Finnmark med 6 egne vaskeri, vi har startet opp et nytt vaskeri utenfor Oslo, og i tillegg har vi fått et datterselskap på Biri i Oppland. Selskapet dekker nå hele Norge med egne anlegg! Vi har passert 1200 medarbeidere som fordeler seg på totalt 24 ulike vaskerier og 4 jobbpartner-butikker. Det er inspirerende å være en del av denne utviklingen sammen med alle dere.  

Året har vært preget av høyt tempo, og mange små og store begivenheter. En av de virkelig store begivenhetene skjedde allerede tidlig på året, da vi vant en stor kontrakt for levering til sykehusene i Norge. I månedene som fulgte har vi blant annet etablert et nytt kundesenter i Florø, bygget videre på salgs- og markedsorganisasjonen vår og åpnet det jeg vil kalle verdens flotteste vaskeri utenfor Oslo. I tillegg kunne vi i 2018 gratulere ytterligere 25 medarbeidere med fagbrev gjennom Nor Tekstil-Skolens fagopplæringsprogram. Det er begivenheter som disse kombinert med solid innsats i hele organisasjonen som gjør det mulig for oss å stadig levere ren glede til en større del av Norges befolkning.  

Jeg er glad for å kunne formidle at vi i 2018 har fortsatt å trappe opp vår støtte til veldedige formål. Gjennom året har vi bidratt med 300.000 kroner til Build Aid sine prosjekter i utviklingsland og vi har inngått partnerskap med UNICEF. I samarbeid med sistnevnte har vi allerede kjøpt rundt 30 vannpumper til deres vannprogram, og forpliktet oss til å bidra med ytterligere 2 millioner kroner til dette prosjektet de neste 5 årene. Som en fin avslutning går årets julegave også i år til Kirkens Bymisjon, slik at de kan dele ut 1000 julemiddager til noen som trenger det. Det er alle deres innsats ute i bedriftene som gjør det mulig for oss å fortsette å trappe opp vår støtte. Tusen takk for det!

Jeg vil avrunde med å ønske alle ansatte, kunder, leverandører og samarbeidspartnere en god julefeiring. Jeg ser frem til året som kommer, og gleder meg til et spennende 2019 sammen med dere.  

 

God Jul og godt nytt år!
-Konsernsjef Leif Gunnar Belsvik


Kristian Løseth