Ny avtale med DFDS

Hvert år frakter DFDS mer enn 650.000 passasjerer mellom Oslo og København. Denne sommeren signerte Nor Tekstil og DFDS en avtale om levering av vaskeritjenester. Avtalen gjelder for de to skipene MS Pearl Seaways og MS Crown Seaways. Avtalen er langsiktig og skal startes opp i januar 2024.


MS Pearl Seaways

DFDS – en historisk gigant

11. desember 1866 gikk flere danske rederier sammen og dannet Det Forenede Dampskibs-Selskab, som vi i dag kjenner som DFDS. Ved etableringen eide selskapet 19 skip, og siden den gang har mer enn 450 skip seilt for DFDS.

I dag er de blant de største passasjerrederiene, og et av selskapene med størst flåte, i Nord-Europa.

DFDS er det eneste rederiet som seiler med passasjerer mellom Oslo og København.

 


Nor Tekstil scoret best på alle kriteriene

Skipene har daglige avganger og har rundt 4.000 senger totalt. Til sammenligning har et vanlig norsk hotell mellom 300 til 500 senger. DFDS har tidligere fått levert vaskeritjenestene fra Danmark og vi i Nor Tekstil er svært tilfreds med å få denne leveransen til Norge.

- Det har vært en intens og spennende prosess gjennom sommeren, og vi er svært fornøyd med å oppnå best score av deltakerne i anbudskonkurransen på alle kriteriene, blant annet kvalitet og bærekraft sier Ole-Martin Frimannslund, Markedssjef i Nor Tekstil.

Vi skal bli best i verden på innovativ og bærekraftig tekstilservice

Nor Tekstil sin uttalte visjon er at vi skal bli best i verden på innovativ og bærekraftig tekstilservice. Derfor er vi ekstra stolte av at vi blir belønnet for at vi har en målrettet satsing på miljø og bærekraft.

Les om våre høydepunkt fra vår bærekraftsrapport for 2022 her.

Vi gleder oss til å starte leveransene til DFDS i januar 2024. Velkommen ombord til oss!

Arild Ommedal