Har du talent for salg?

Visste du at det er mange karrieremuligheter i Nor Tekstil?

I Nor Tekstil er vi over 1.200 ansatte fordelt på våre 25 avdelinger fra Kristiansand i sør, til Svalbard i nord. Hovedtyngden av våre ansatte jobber i vaskeri og produksjon. Samtidig er vi en stor organisasjon med tilhørende administrasjon og markedsapparat.

Vi har mange spennende muligheter innenfor blant annet salg- og marked. Så om du kunne tenke deg å jobbe i Norges største vaskerikonsern anbefaler vi deg å følge med på våre ledige stillinger. Vi er et selskap i stadig vekst hvor det jevnlig kommer nye og spennende muligheter rundt om i landet.

 

Ledige stillinger

Akkurat nå søker vi flere engasjerte og motiverte Distriktsansvarlig selgere, som ønsker å bidra til videre vekst med salgsansvar innenfor segmentet Matter, Mopper og Kluter.
Du vil få en selvstendig rolle innenfor et definert geografisk område, profesjonell opplæring og muligheten for god inntjening etter innsats.
Vi ser etter deg som motiveres av å lykkes, kan bidra til vår vinnerkultur og stadig er sulten på å gjøre en god forretning! Høres dette spennende ut ser vi frem til høre fra deg snarest mulig.

Vi har følgende ledige stillinger:

Arild Ommedal