Renholderens dag 2022

Mandag 05 desember er det Renholderens dag. Ved vår avdeling i Drammen ble det gjort stas på våre flinke Renholdere Natalja, Giedre og Birute (Fraværende, men også like viktig, Kate, som den aktuelle dagen hjalp til i produksjonen).

Hvert år feires Renholderens dag den første mandagen i desember og målet er å sette fokus på den innsatsen som renholderne gjør.

Det er ikke lenger bare å stille med en vaskebøtte og såpe, moderne renhold krever kompetanse. For å utføre et riktig renhold må en ha grundig opplæring i hvilke kjemikalier, utstyr og metoder som bør brukes.

Ulike typer renholdsoppdrag krever ulike metoder, det kreves kunnskap og innsikt for å kunne utføre et korrekt arbeid. Spesielt gjennom flere år med pandemi har viktigheten av godt renhold blitt løftet frem.

Gir oss en renere hverdag

Nor Tekstil avd. Drammen ønsket i anledning renholderens dag å gjøre litt ekstra stas på våre renholds- og kantineansatte våre. De står på hver dag og sørger for at alle de ansatte på Nor Tekstil avd. Drammen har det rent og ordentlig, og gjør en enestående jobb hver dag.

Nå var det på tide av hver og en av disse fikk litt ekstra oppmerksomhet for all den harde jobben de gjør, som kanskje ikke alltid syntes så godt for alle i en hektisk hverdag.

Det var utrolig hyggelig å bli anerkjent i dag. Vi er ofte usynlige i hverdagen, så dette setter vi utrolig pris på. Tusen takk!
— Natalja, Giedre, Birute og Kate, renholdere ved Nor Tekstil avd. Drammen

En liten hyggelig hilsen og litt godis til Renholdere på sykehuset i Innlandet fra vår avdeling på Biri.

-Vi ønsker å takke renholderne for den gode og viktige jobben de gjør. Vi setter stor pris på det, sier Ina Lunde Markussen, HR-ansvarlig Nor Tekstil avd. Drammen.

Vårt vaskeri på Biri ønsket også gjøre noe for våre kunder på Renholderens dag. Driftsjef Tove Rangmel laget småpakker med godis og sendte til renhold og tekstil på sykehuset i Innlandet. Slagordet til Sykehuset Innlandet er «ren helse» på denne dagen, det passer godt i lag med våre verdier som er ren glede.

Vi i Nor Tekstil ønsker å takk alle Renholdere med dagen, og takk for den viktige jobben dere gjør!


Arild Ommedal