Karriere i Nor Tekstil

Skal vi være rigget for framtiden og klare å oppretteholde vår posisjon som ledende i bransjen, er vi avhengig av flere typer spesialkompetanse.

Våre høyteknologiske vaskerier setter nye rammer for oss som jobber i Nor Tekstil. Vi jobber mer effektivt og langt mer skånsomt for miljøet. Vi ønsker å redusere fotavtrykket etter oss og går i bresjen for å endre vår bransje til det bedre. Våre kunder har høye forventinger og krav til oss. De ønsker gode produkt- og serviceløsninger som varer. Det betyr at vi alltid har fokus på å utvikle oss for å ivareta den høye kvaliteten vi er kjent for.

Lyst å være med på denne utviklingen?  

 

Åpen søknad

Er det ingen av våre ledige stillinger som passer dine ønsker og kvalifikasjoner? Da kan du sende en åpen søknad ved bruk av skjema under.
Vi vil kontakte deg dersom du har relevant bakgrunn og kompetanse. 

 
Nor Tekstil skolen .jpg

Fagopplæring vaskerifaget

Som ansatt i Nor Tekstil skal du være stolt av ditt yrke. Nor Tekstil-skolen tilbyr regelmessige utdanningsprogram for praksiskandidater som gir fagarbeiderstatus som vaskerioperatør.

Utdanningen gjennomføres intert i Nor Tekstil, sammen med kolleger fra ulike steder i landet. I tillegg til å bygge kompetanse knytter man nettverk både faglig og sosialt.

lærling nortekstil.jpg

Lærling

Nor Tekstil ønsker lærlinger i vaskerifaget. For å se om vi har noe ledig, eller for å sende oss en åpen søknad, se våre ledige stillinger.