Kokketøy

Det handler ikke bare om maten, men opplevelsen!

Kjøper du ditt eget kokketøy i dag? Da vasker vi det gjerne for deg. Stadig flere kjøkken har også oppdaget fordelene ved å leie kokketøy fremfor å gjøre innkjøpet selv. Vi tilbyr fleksible leietøysløsninger tilpasset din virksomhets ønsker og behov. Våre leietøysmodeller inkluderer vask, reparasjon og logistikkhåndtering i tillegg til tøyet. Vi tilbyr kokketøy fra de mest anerkjente leverandørene i markedet deriblant Segers. Vi gir deg gode råd og innspill for å velge riktig kvalitet i forhold til arbeidsoppgaver og levetid. Vårt fokus er å hjelpe deg til besparelser, glade kokker og superfornøyde spisegjester.  

Leie av kokketøy er utvilsomt fremtidens løsning, kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Dette sier våre kunder

kverneriet-logo.png

Kverneriet

“Leietøy fra Nor Tekstil er et veldig riktig valg for oss! Før brukte vi mye tid på å vaske klær, det slipper vi heldigvis nå. Selv om det ikke var snakk om veldig mye tid per dag som gikk med til vasking av tøy, var det likevel en oppgave som skapte dårlig miljø. Ikke alle tok ansvar og derfor følte noen at de var de eneste som vasket.

Med tanke på renslighet og håndtering av mat, er vedlikehold av tøy utrolig viktig. Kokkene våre er glade for å slippe håndtering av skitne klær, slik at de kan ha mer fokus på mat.”

Cathrine Dörrich, eier av Kverneriet (Oslo/Tønsberg).

Glass Restaurant.jpg

Glass Restaurant & Bar

”Det å gå inn i en leietøysløsning med Nor Tekstil AS, sikrer at vi alltid får tøy i god kvalitet. I tillegg får vi leveringssikkerhet, trygg og sikker logistikk – og ikke minst forutsigbare kostnader. Det sistnevnte er utrolig viktig for oss! Jeg føler at det var et riktig valg å lease tøy og det gir et godt utbytte til restauranten.

Kokkene har alltid tilgjengelig rent og pent tøy, noe som er viktig i denne bransjen. Vi har også fått broderte logoer for å sikre at vi ser profesjonelle ut!”

Jan Erik Nyland, daglig leder i Glass Restaurant & Bar (Molde).

Våre løsninger