Matter

Skap et sunnere og renere inneklima

Rundt 80 prosent av alt smuss og støv i et lokale blir dratt inn via tråkk fra sko.Våre funksjonelle matter absorberer store mengder, smuss, støv og vann, som bidrar til reduserte renholdskostnader, og et et sunnere inneklima. I tillegg beskytter mattene gulvet mot slitasje. Det fanges store mengder sand i matten som tromles ut ved vask i våre moderne vaskerier.

Nor Tekstil er komplett leverandør av skiftematter og kan tilby et bredt spekter av funksjonelle matter. Vårt valg av mattesortiment er hovedsakelig basert på krav om slitestyrke, levetid, hvor lette mattene er å holde rene, vaske og tørke, gode bruksegenskaper, besparelser for våre kunders renhold, og ikke minst for å spare miljøet for unødvendig belasting. Mattene innehar kvaliteter som dekker de behov og krav bedrifter og offentlige etater måtte ha.

Nor Tekstil har fullt fokus på miljø og mange av våre matter består av resiruklert materiale. Flere av våre funksjonelle matter er utvunnet av fiskegarn, og mattens gummi består av vinylgummi som verken avgir giftige stoffer eller tar fyr ved skade for brann. 

Som kunde hos oss leier du matten til en avtalt og behovsbasert byttefrekvens. Mattene blir vasket i svanemerkede vaskerier i henhold til profesjonelle og miljøvennlige prosesser, og leveres og hentes av våre sjåfører. Enkelt for oss og enkelt for deg.

Våre matter:

micromix matte nortekstil.jpg

Micro Mix - overlegen på smuss og vann

MicroMix er det siste på markedet og er et unikt produkt. Med en overlegen evne til å absorbere smuss og vann, har mattene 20 prosent bedre opptak enn bomullsmattene og 40 prosent bedre opptak enn miljømattene.

I matten kombineres nylon og høy absorberende mikrofilamenter, som er produsert i 100 prosent gjenbrukstekstiler (brukte tekstiler og fiskegarn).

Mattene er langt bedre enn konkurrerende mikrofibermatter i markedet per i dag.

Klikk her for produktark med mer informasjon.

Logomatter nortekstil.jpg

Logomatter - for en sterkere identitet

Våre High Definition-logomatter kommer i et stort fargespekter. Vi tilbyr fotorealistiske, mer komplekse og spennende design kan tilpasses din bedrift.

Mattene gir god beskyttelse for dine gulv og reduserer renholdskostnader.

Med våre logomatter kan du kombinere merkevarebygging - renere gulv!

Klikk her for produktark med mer informasjon.

avlastningsmatter nortekstil.jpg

Avlastningsmatter - for god ergonomi

Mye brukt i områder der bedriftens ansatte står mye. Dette kan være i produksjon, ved disker eller ulike arbeidsstasjoner. Dette kan redusere belastninger og forebygge fysiske plager.

AntiFatigue anbefales til tørre miljøer (industri og butikk), mens UltraFlow med dreneringskanaler anbefales til fuktige miljøer (næringsmiddel).

Klikk her for produktark med mer informasjon.

rode matter nortekstil

«VIP»-matter - for spesielle anledninger

«VIP»-matten er en profesjonell matte produsert av 100 prosent «high twist Everwear® solution-dyed Econyl»-garn. Det gjør at matten tar opp store mengder sand, fukt og blandet smuss og beskytter gulvene.

Den spesielle fagren «Scarlet red» gjør matten tilpasset for ulike events. Mattene er laget av 100 prosent gjenbrukstekstil og vil redusere renholdskostnadene.

Klikk her for produktark med mer informasjon.

miljømatter nortekstil.jpg

Miljømatter - for smuss og støv

Miljømatten er en funksjonell matte produsert av 100 prosent «high twist Everwear® solution-dyed Econyl»-garn.

Våre miljømatter tar opp store mengder sand, fukt og blandet smuss, og beskytter gulvene bra. Dette vil redusere dine renholdskostnader.

Mattene er produsert av 100 prosent gjenbrukstekstil og er blant de mest miljøvennlige mattene på markedet.

Klikk her for produktark med mer informasjon.

bomullsmatter nortekstil

Bomullsmatter - for dager med regn og snø

Bomullsmatten inneholder store mengder med tekstilfibre, som gir en unik evne til å absorbere vann. Disse mattene tar opp rundt 40 prosent mer vann enn en tradisjonell bomulls matte (på 880 g.).

Mattene leveres av oss med noe restfuktighet for å åpne fibrene for bedre vannopptak. Mattene beskytter gulvene og reduserer renholdskostnadene.

Klikk her for produktark med mer informasjon.

 Dette sier våre kunder

mbarmbe.png

M Room Norway

“I det været som er nå setter vi stor pris på den gode kvalitet som er på mattene fra vår leverandør Nor Tekstil AS.

Samarbeidet med Nor Tekstil fungerer svært godt, og jeg opplever at de er løsningsorienterte og fleksible når vi skal finne løsninger for våre butikker.

Opplever tilgjengelighet og god kommunikasjon med vår kontaktperson i Nor Tekstil.”

Roger Bråten, Chief Executive Officer, CEO

Våre løsninger