Nor Tekstil signerer avtale med Oslo Kommune

Denne uken signerte Nor Tekstil og Oslo Kommune en samarbeidsavtale for vaskeritjenester av tekstiler i helsesektoren. Oslo kommune hadde tre konkurranseområder (pris, kvalitet og miljø) som sammen var avgjørende for tildelingen. Konsernsjef Leif Gunnar Belsvik mener avtalen er viktig for Nor Tekstil: - Det at vi vant konkurransen om levering av tekstiler til landets største kommune viser at vi er konkurransedyktig. Jeg er særlig glad for at vi nå får uttelling for det arbeidet vi gjør på miljøområdet.

Tøff Konkurranse

Avtalen ble signert denne uken, etter et offentlig anbud som ble utlyst i februar måned. Anbudet var delt i to deler, arbeidstøy og institusjonstøy. Her kunne man som leverandør velge å gi tilbud på et eller begge av deltilbudene. Som en del av tildelingskriteriene vurderte Oslo Kommune blant annet rettferdig handel. Dette er et område Nor Tekstil har jobbet aktivt med i mange år. Derfor var det en annerkjennelse at vi i vår besvarelse fikk full uttelling på dette konkurranseområdet.

Anbudssjef Jostein Fredheim

Anbudssjef Jostein Fredheim

En viktig avtale

Etter flere måneder med hardt arbeid kunne omsider en fornøyd Anbudssjef, Jostein Fredheim, puste lettet ut. Det er han som de siste månedene har ledet anbudsprosessen sammen med et team av nøkkelpersoner i Nor Tekstil.

- Som Norges ledende tekstilleverandør har Nor Tekstil mange kommunekunder spredt over hele landet. Samtidig er det ekstra gøy når Norges mest folkerike kommune velger Nor Tekstil som sin leverandør, forteller Anbudssjefen.

Jostein har jobbet som Markedskoordinator i Nor Tekstil siden 2016. Jobben har i stor grad handlet om å jobbe med offentlige anbud. I januar 2020 gikk han inn i rollen som Anbudssjef, som gir han det overordnede ansvaret for anbud i Nor Tekstil.

Vi ser frem til et godt samarbeid med Oslo Kommune.

HelseArild Ommedal