Nor Tekstil leverer til Europas største konferansehotell

Nor Tekstil leverer matter og hotelltekstiler som sengetøy, håndklær, duker og servietter til de aller fleste store hoteller i Norge. Blant de er det som de selv omtaler som Europas største fullintegrerte konferansehotell.

Sentralt plassert i Vestfold, vakkert og usjenert ved kysten mellom Stokke og Tønsberg, finner vi Oslofjord Convention Center.

Konferansehotellet har som målsetning å være én av Nord-Europas ledende fasilitetsleverandører innen event- og konferansemarkedet. De stiller høye krav til service, kvalitet, samarbeids- og gjennomføringsevne for arrangement med alt fra 500 og opp til 6000 personer. I løpet av de neste årene vil Oslofjord Convention Center ha investert flere milliarder i 14 hotellbygg med 1600 suiter. Med tilhørighet til dette kommer et helt nytt idrettsanlegg med flerbrukshall, kunstgressbaner, klatrevegg og ishockeyanlegg, i tillegg til badeanlegg med fitness- og spaavdeling.

OCS2.jpg

- Det er stor interesse for leie av flerbruksanlegget, vi har alt booket NM i volleyball, World Jump Rope og Nordisk Mesterskap i amerikansk fotball, for å nevne noe. I tillegg kommer lokale lag og foreninger som trener og spiller kamper gjennom hele uken.

Stian Fugleset, Konstituert CEO

Oslofjord Convention Center

Oslofjord Convention Center

Å drifte et slikt konferanseanlegg krever sikre leveranser av blant annet hotelltekstiler og entrèmatter – og dette kommer selvsagt fra Nor Tekstil AS. Vi har fått den store oppgaven med å levere tekstiler og matter til hele anlegget i lang tid fremover. Med mulighet for opp til 10.000 sengesett på én levering krever det god dialog og samarbeid mellom kunde og vaskeri.

 
OCS3.jpg

- Når vi skal levere ordrer til kunden som kan variere fra små til veldig store arrangementer må vi sørge for at samarbeidet er godt, og her fungerer dette utmerket. Kunden var tidlig ute med å bruke digitale bestillingsløsninger som MinSide, og transportavdeling, ordrekontor og markedsansvarlig har tett dialog med kontaktpersoner hos OCC som sikrer at leveranser er på plass når de trenger det – til rett tid, på rett sted og i det antall de har behov for.

Markus Holgersen, Driftsjef Avdeling Skien

Les mer om Oslofjord Convention Center på www.oslofjord.com

OCC1.png
OCC3.jpg
OCC2.jpg
Kristian Løseth