Nor Tekstil starter med nyhetsbrev

Kunne du tenke deg å få vite mer om hva som foregår i Norges største leverandør av tekstiltjenester? Denne måneden startet vi for første gang med et eget nyhetsbrev som vi vil sende ut en gang i måneden.

 

Månedlig nyhetsbrev

I Nor Tekstil er det viktig for oss å være synlig for alle våre kunder. Selv om vi er markedsleder i vår bransje så er vi også en organisasjon i utvikling. Derfor starter vi nå med et eget nyhetsbrev, slik at alle som ønsker det kan få vite hva som rører seg i Norges ledende leverandør av tekstiltjenester.

Hensikten med nyhetsbrevet er at alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere skal få et større innblikk i hva vi i Nor Tekstil driver med og hva vi står for.

Som eneste landsdekkende vaskerikonsern i Norge har vi et bredt spekter av kunder. Det spenner seg blant annet i alt fra større hotell, til sykehus og helseforetak, industri som er både på land og offshore og til mindre butikker og renholdsfirma. Alle er viktige kunder i Nor Tekstil som vi gjerne ønsker å være synlige mot.

Les gjerne mer om våre løsninger her.

 

Innhold og form

Viste du at Nor Tekstil er verdensledende på teknologi? Eller at miljø og bærekraft er blant våre viktigste satsingsområder?

Kanskje vil du vite mer om hvordan vi ønsker å bli best på kundeservice eller noen kundehistorier fra kunder som er kunde i Nor Tekstil?

Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev ved å klikke nedenfor så vil du motta dette fra oss en gang i måneden.

Samtidig tar vi ditt personvern på alvor så du kan når som helst melde deg av dette nyhetsbrevet ved å klikke på Unsubscribe nederst i alle våre nyhetsbrev.

 

Klikk her for å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Vi ser frem til å fortelle nettopp deg mer om hva om foregår i vår bedrift!

Arild Ommedal