Ny Konsernleder Marked

Den 1. september startet Rune Grenager i Nor Tekstil som vår nye Konsernleder Marked. Han får det overordnende ansvaret for selskapets salgs- og markedsaktiviteter. Dette omfatter vår salgsdivisjon og våre markedsområder innenfor helse og hotell, i tillegg til nasjonalt kundesenter.

Som Konsernleder Marked har Rune det overordnede ansvaret knyttet til alle salg- og markedsaktiviteter. Han blir en del av konsernledelsen og rapporterer til Konsernsjef og eier Leif Belsvik.

- Vi er veldig glad for å få Rune med på laget. Jeg har stor tro på at han med sin kunnskap og erfaring vil tilføre oss ny og viktig kompetanse som vil komme kundene og teamet vårt til gode forteller Konsernsjef Leif Belsvik.

Hvem er Rune?

Rune er 49 år, samboer og har to flotte jenter på 11 og 15 år. Han er en engasjert tennisspiller og bor på Ulvøya i Oslo. Når han skal ha Rune-tid, så er det turer i fjellet som gjelder.

Rune kommer fra stillingen som Vice President Sales i selskapet Seadream Yacht Club. I tillegg har han over 20 års erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen. Rune har blant annet jobbet som Head of Sales Norway for DFDS, Director of sales for Rezidor og Salgssjef for Radisson Blu.

En ekte humørspreder

Vi ringte til Rune for å snakke litt med om hva som trigget han til å søke på stillingen?

Nor Tekstil er et veldig stort og spennende norsk konsern. Det å kunne få muligheten til å være med å bidra og utvikle Nor Tekstil innen salg og marked sammen med en gjeng med fine mennesker, er noe som fristet meg. Jeg ønsker å bidra til å utvikle de som jobber der i dag til å bli ett knepp bedre, og det er noe som motiverer meg veldig.

Det er enormt hyggelig å føle seg så velkommen
— Rune Grenager

Jeg har allerede fått så mange hyggelige meldinger både på mail, sms og LinkedIn hvor jeg ønskes velkommen til Nor Tekstil. Det er enormt hyggelig å føle seg så velkommen.

Kjenner du til Nor Tekstil fra før?

Jeg har jo jobbet lenge i hotellbransjen, så jeg kjente godt til den biten og har veldig godt inntrykk av Nor Tekstil derfra. Men jeg visste ikke hvor stort det var, både innen helse og arbeidsklær. Så jeg måtte lese meg opp på de forskjellige markedsområdene til Nor Tekstil. Det er så spennende og jeg ble veldig imponert!

Med over 20 års erfaring med reiselivsbransjen, kan vi si at kofferten er pakket med godt humør og pågangsmot
— Rune Grenager

Hva tar du meg deg fra tidligere erfaring inn til oss Nor Tekstil?

Jeg tar med meg lederansvar, personalansvar og mye erfaring innen hotellmarkedet både i Norge, men også i Østerrike. Merkevarebygging, salg og organisasjonsutvikling er det som har stått i stort fokus hos meg. Med over 20 års erfaring med reiselivsbransjen, kan vi si at kofferten er pakket med godt humør og pågangsmot sier en munter og klar Rune.

 

Vi i Nor Tekstil er stolte og fornøyde med å ha fått Rune med på laget, og ønsker han lykke til i rollen som Konsernleder Marked.

Arild Ommedal