Vil du jobbe i en skikkelig spennende bedrift?

Kim og Daiva - Nor Tekstil Drammen

Har du lyst å være med og utvikle oss videre som en kreativ aktør i en spennende bransje? Du får mulighet til å motivere og ikke minst bli motivert. Vi gir deg handlingsrom og støtte. Nor Tekstil er i stadig vekst og vi har nå behov for nye dyktige og engasjerte medarbeidere på laget. Kan du tenke deg å jobbe med kundeservice på vårt største anlegg i Drammen? Har du lyst på en spennende utfordring i Bergen? Da bør du lese mer om våre ledige ledige stillinger.

Regionleder Drift - Bergen

Nor Tekstil søker Regionleder Drift til nyopprettet stilling med ansvar for våre anlegg i Bergen, Mongstad og Voss med til sammen over 100 tilsette. Anleggene er veldrevne med egen produksjonsledelse og er samorganisert med felles stabsfunksjoner. Som Regionleder Drift er du regelmessig ute på anleggene og driver synlige og motiverende ledelse, bistår ledere i produksjon og bidrar til god arbeidsmiljø. Vi tror at en dyktig leder kan ta ut gode synergieffekter for å utvikle og løfte anleggene videre.

Les mer om stillingen her

Teamleder kundeservice og Utegående kundeservicekonsulent / KAM i Drammen

Nor Tekstil er Norges største vaskerikonsern med viktig kunder over hele landet. Vi skal nå styrke vårt kundeserviceteam ytterligere. I den forbindelse ser vi etter fantastiske og framoverlente medarbeidere for spennende oppgaver innen kundeservice, kundeoppfølging og ledelse/administrasjon på vår største avdeling i Drammen.

Les mer om stillingene her

Hvorfor er det helt supert å jobbe i Nor Tekstil?

Vi har tatt en prat med noen som jobber i Drammene for å få svar på det.

- Folkene som jobber i Nor Tekstil er svært dyktige og kreative. Det bidrar til at en er motivert og gleder seg til å gå på jobb hver dag. Det at du aldri vet hva som skjer, og at det dukker opp nye spennende ting hele tiden er utfordrende. Ingen arbeidsdag er lik og dagene flyr bokstavelig talt av gårde , forteller Kim Ottesen på kundeservice rimelig engasjert.

- Folk blir sjokkert når de skjønner hvor stort anlegget i Drammen er, og hvor utrolig mange momenter som spiller inn for at ting skal gå rett for seg. Nor Tekstil er også en samfunnskritisk leverandør og leverer tøy til nesten alle sykehus i hele Norge. Dette er en svært viktig jobb som vi tar på største alvor. Det gir masse motivasjon, sier Kim avslutningsvis.

Mona Leonhardsen har nylig begynt som HR ansvarlig i Drammen. Hvordan trives hun så langt?

- Det er et superbra miljø og det er god fart i produksjonsanlegget. Det skjer uforutsette ting hver dag. Det er mye morsommere å jobbe når det er en arbeidsplass med varierte mennesker, der det er både kollegaer med og uten utdannelse, og med ulike kulturelle bakgrunner. Jeg digger at folk her er rett frem, går ikke rundt grøten, god kjemi og jeg følte meg hjemme med en gang, forteller Mona med et smil før hun haster videre.