MicroMix – den optimale løsningen

MicroMix er den siste utviklingen på markedet og er et unik produkt i forhold til konkurrerende matter. Vi er de eneste som tilbyr dette produktet i Norge og kan levere matter over hele landet. Denne praktfulle matten gir dine besøkende et godt førsteinntrykk, samtidig som at du reduserer slitasje og holder gulvene rene.

En smartere leieløsning

Matten har ekstra høy absorbering av smuss og støv. 20% økt opptak i forhold til Bomulls-matter og 40% økt opptak i forhold til Miljø-matte. Med denne matten kan renholdskostnader reduseres, ettersom 80% av all smuss og støv i et lokale kommer inn via sko.

Vi leverer der du er

Nor Tekstil hjelper deg med å finne rette løsning for deg og din bedrift, skreddersydd og fleksibel. Vi skifter mattene etter behov og har matten i en rekke ulike størrelser. Nor Tekstil har 24 vaskerier i Norge, med et landsomdekkende transportnettverk. Dette gjør at vi kan levere til deg over hele landet. 

Gjenbrukstekstiler

MicroMix er produsert i 100% gjenbrukstekstiler. Vår produsent, Milliken, samler inn brukte tekstiler, fiskegarn og plastikk poser, som brukes i produksjonen av MicroMix-matter. Mattene blir også vasket i svanemerkede vaskerier i henhold til profesjonelle og miljøvennlige prosesser.

jula_international.jpg

«God kvalitet og en riktig investering for vårt selskap, da fleste parten av våre kunder

er håndverkere med mye skitne og vått skotøy»

Tim Iversen – Kjedekoordinator/Chain Coordinator; Jula Norge AS

x meeting point.jpg

“Ved bruk av MicroMix-mattene hos oss, så har vi redusert skitt og vann ved inngangene og i våre lokaler”

Florian Bezner - Konferansesjef; X Meeting Point Norway AS

Fyll ut skjemaet for et uforpliktende tilbud fra en av våre dyktige Distriktsansvarlige.

Name *
Name
Kristian Løseth