Årsregnskap 2018 er klart

Denne uken ble vårt årsresultat for 2018 offentliggjort. Det er et godt resultat som blant annet viser til en klar vekst og at vi styrker vår rolle som markedsleder for tekstilservice i Norge.


Investering, omstilling og vekst

2018 var et svært innholdsrikt år for Nor Tekstil. Året ble  preget av betydelige investeringer, omstilling og ytterligere vekst. De siste 8 årene har Nor Tekstil investert over 2 milliarder kroner. Pengene er i all hovedsak nyttet til nye maskiner og investeringer i ny teknologi. I 2018 åpnet vi vårt nyeste vaskeri i Oslo. Vaskeriet er i verdenstoppen når det gjelder miljømessig fotavtrykk. Du kan lese mer om dette her.

I 2018 ble det også gjort betydelige investeringer i vårt nye sentrallager for utleietekstiler. Dette har som hensikt å sikre rask tilgang på store mengder tekstiler for alle våre avdelinger rundt om i landet. I tillegg var 2018 året Nor Tekstil, som eneste aktør i Norge, ble landsdekkende når vi etablerte oss med 6 nye avdelinger i Troms og Finnmark. Vi fikk også et nytt datterselskap på Biri gjennom oppkjøp av Tekstilvask Innlandet.

Nøkkeltall 2018

Her følger noen nøkkeltall for Årsregnskapet 2018:

  • Omsetning for 2018 ble kr 1.154.328.000. Dette gir en vekst på 11,4%  mot året før.

  • Driftsresultat i 2018 ble kr 59.101.871,- noe som også er en bedring  i forhold til året før.

Du kan lese hele Årsregnskapet her

Etter et år preget av større investeringer og omstillinger er jeg godt fornøyd med å vise til ytterligere vekst og et tilfredsstillende økonomisk resultat. Det som gleder meg mest i året som er omme er at vi har fått mange nye kunder. De fleste av disse er små og mellomstore bedrifter som har behov for god tekstilservice. Det er kjekt at så mange nye kunder velger Nor Tekstil
— Leif Belsvik
Kristian Løseth