Ny Assisterende konsernleder økonomi og Fagsjef HMSK

Skal man være best er det også viktig å ha med seg de flinkeste folkene. Nor Tekstil er et selskap i stadig vekst, og den siste tiden har vi også forsterket viktige konsernfunksjoner. Vi har blant annet fått med oss Oddbjørn Bugge som Assisterende konsernleder økonomi og Line Træen som går inn som Fagsjef HMSK.


Lokal satsing på arbeidsplasser

For oss i Nor Tekstil er det spesielt viktig å ta samfunnsansvar og være en viktig bidragsyter i å skape lokale arbeidsplasser. Hovedkontoret vårt er lokalisert i Florø og de aller fleste viktige konsernfunksjoner ligger nettopp der. Her sitter blant annet de fleste fra både Konsern- og Markedsledelse. I tillegg har vi sentrale HR- og HMSK-funksjoner samt Økonomi- og IT-avdelingen vår der. Viste du for eksempel at lønn til over 1.000 ansatte i Nor Tekstil utbetales fra lønnsavdelingen vår i Florø?

Den siste tiden har vi blant annet forsterket med ny Konsernleder IKT og etablering av vårt helt nye Nasjonale Kundesenter. Alt er lokalisert i Florø, og det er noe vi er svært stolte av. Nå forsterker vi ytterligere og har derfor fått inn ny Assisterende konsernleder økonomi og ny Fagsjef HMSK.

Line er alltid glad og blid med et stort smil

Line er alltid glad og blid med et stort smil

Fagsjef HMSK

Vår nye Fagsjef på HMSK heter Line Træen og er en sprudlende dame på 45 år. Hun er samboer og mamma til to flotte barn på 9 og 11 år. Line er utdannet næringsmiddelteknolog og har i tillegg fagbrev som kokk. Hun har tidligere bakgrunn som Kvalitetssjef fra næringsmiddelindustrien og som HMS-ingeniør hos et offshoreselskap. I tillegg har hun blant annet hatt ansvar for å sette opp et mikrobiologisk laboratorium.

Allerede de første dagene i Nor Tekstil så ble Line kastet rett i både kunderevisjoner, prosesser med Svanemerking og forberedelser til revisjon fra NEMKO.

- Eg liker at det er litt action så det er gøy med en så aktiv start i ny jobb, uttaler vår nye fagsjef på HMSK.

Line Træen forteller at hennes viktigste oppgave er å sikre at alle har det trygt og bra på jobb. Dette innebærer blant annet revisjoner, oppfølging av avviksystemer og risikovurderinger.

På Kontoret: Oddbjørn Bugge

På Kontoret: Oddbjørn Bugge

Assisterende konsernleder økonomi

Oddbjørn Bugge er 36 år gammel og er opprinnelig fra Ornes i Sogn. I forbindelse med ny jobb i Nor Tekstil pakket han flyttelasset og gjorde Florøværing av seg.  

- Den første tida i Florø har vært fin. Eg liker meg godt med kysten og det er en veldig fin plass.

Før Oddbjørn begynte i Nor Tekstil kom han fra Avery Dennison NTP hvor han jobbet som Økonomisjef. Divisjonen han tilhørte driver med profilering og merking av tekstiler. JobbPartner, som er eid av Nor Tekstil, er blant annet kunde hos Avery.

Oddbjørn er utdannet med Mastergrad i Økonomi og administrasjon hvor han tok spesialisering i Økonomisk styring. Han har blant annet tidligere jobbet som revisor for Deloitte i Bergen. Deretter jobbet han som Controller i 6 år hos Avery før han gikk inn i stilling som Økonomisjef.

På spørsmål om hvorfor vår nye Assisterende Konsernleder økonomi søkte jobb i Nor Tekstil svarer han følgende:

- Bakgrunnen for at jeg fattet interesse for Nor Tekstil og denne stillingen var at de ga uttrykk for at Nor Tekstil ønsket å øke fokus på økonomistyring. Eg er veldig opptatt av å kunne bruke tall aktivt til å bli bedre, så dette er noe eg syntes virket veldig spennende.

Han omtaler den første tiden i Nor Tekstil som veldig bra og at det er mange hyggelige folk som gjør at han hittil trives veldig godt.

På spørsmål om han så langt angrer på å ha gjort Florøværing av seg kommer det et kontant «Nei!» fra den sympatiske sogningen.

Vi er veldig fornøyd med å ha fått med så kompetente medarbeidere som vi er sikre på vil være med på å bidra til å utvikle Nor Tekstil ytterligere.


Kristian Løseth